Sådan laver du en anmeldelse på Mayahuel.dk

12. February 2016

Mayahuel.dk bygger sine vurderingsværdier på dem som Tequila.net bruger. Tequila.net er lavet og vedligeholdt af aktører i tequila- og mezcal-industrien og regnes for at være den største autoritet. Hvis man laver en anmeldelse på Mayahuel.dk bliver man præsenteret for disse værdier, som man kan give et antal stjerner fra 1-10

 

 

  • Aroma
  • Indledende smag
  • Krop
  • Grund- og eftersmag
  • Nydelse
  • Pris
  • Design

Vigtigst er dog at du formidler den glæde eller eventuelle ærgerlse en tequila eller mezcal giver dig! En god historie om hvordan du er kommet i kontakt med den pågældende flaske og i hvilket selskab du indtager den, bidrager rigtigt meget til at gøre anmeldelsen interessant.

Tequila og Mezcal handler om liv og glæde, og det er faktisk altid gode ting at have.

No Comments

Leave a Reply