Ilegal Mezcal Blanco

12. February 2016

Ilegal Mezcal havde jeg hørt helt vildt meget om inden jeg gik ombord i en. Der er masser af røverhistorier om manden bag og deres kampagne, som stadig kører, mod Donald Trump er legendarisk fræk og godt fundet på. Det samme gælder det utal af billeder de poster på alverdens sociale medier at stærkt tatoverede unge mænd og piger i støvede barer og stramme outfits. Jeg var lidt skeptisk på forhånd, men var solgt ligeså snart jeg fik flasken i hånden. En tung flaske med grøn voksforsegling og en en sej apoteksagtig etiket med omhyggelig nummerering, Masser af atmosfære og design her.

Ilegal Mezcal har en kraftig og myndig agavesmag med masser af røg og en krydret aroma, som leder tanken hen på frisk hø. Den indledende smag har den karateristiske transparens som man ofte oplever med mezcal hvorefter den folder sig lynhurtigt ud i grundsmagen, Eftersmagen er blød agave og den bliver ikke hængende ret længe.

Wrap Up

 • 8/10
  Aroma
 • 9/10
  Indledende smag
 • 7.5/10
  Krop
 • 9.5/10
  Grund- og eftersmag
 • 7.5/10
  Nydelse
 • 8.6/10
  Pris
 • 10/10
  Design

Pros

Cons

No Comments

Leave a Reply